perjantai 11. toukokuuta 2012

Ihmiset ja maailma muuttuu, muistot eivät.
































Muista elää nyt. Elämä on tässä ja nyt.  Älä itke menneen rakkautesi takia ja pilaa sillä nykyistä.
Rakasta läheisiäsi nyt kun he ovat vierelläsi. Älä koskaan mieti jos tai mitä jos, sillä et pysty muuttamaan mennyttä. Virheesi pysyvät menneisyydessä. Et voi korjata niitä, mutta voit oppia niistä. Sinun ei tarvitse pyrkiä olemaan täydellinen. Olet täydellinen jollekin noin. Älä murehdi menneestä, äläkä pelkää tulevaa, elä tässä hetkessä. On hetkiä jolloin muistelet menneitä ja se on ihan okei. Muistot ovat aina ja ne eivät katoa. Niitä on ihana muistella, ja niistä oppii. Mutta älä elä niissä. Menneisyys on vanhaa aikaa, etkä pysty elämään täysillä jos pidät jostain menneestä asiasta kiinni. Joten anna anteeksi muiden tekemät virheet. Sinun ei tarvitse hyväksyä niitä, mutta anna anteeksi. Edes itsesi takia. Vihanpito syö sinua sisältä. Et voi olla onnellinen jos olet vihainen. Muista aina että kipu kasvattaa. Ajan kuluttua voit miettiä että; Olen kokemuksen rikkaampi. Se mikä ei tapa vahvistaa.
Muista rakastaa itseäsi. Ja muita. Mutta ensimmäiseksi itseäsi. Kaikki lähtee sinusta. Tämä on sinun elämäsi ja elät sen itsesi takia, et muiden. Joten kun teet päätöksiä mieti mikä on parasta sinulle. Kun sanotaan että; Sun maailma pyörii vaan oman napasi ympärillä.
Sehän on totta. Kenen muun navan ympärillä sen pitäisi pyöriä, sillä tämä on sinun maailmasi, missä sinä elät.
Joten älä siis luovuta. On päiviä jolloin tunnet olevasi turha ja haluaisit pois. Muista kumminkin, että olemassa on joku joka välittää. Koskaan ei ole okea ratkaisu luovuttaa. Elämssä on huonoja ja hyviä hetkiä. Ne kuuluvat elämään. Joskus sattuu, muttä älä anna sen masentaa sinua. Elämä jatkuu vaikka itse jäisitkin paikalle. Kuolemaa ei tarvitse pelätä. Se ei ole paha, se on vain kaunis lopetus tälle kaikelle. Joten älä murehdi turhaan. Lähdet pois silloin kun oma aikasi. Elämä on lyhyt. Joten elä, nauti, unelmoi ja rakasta.
Huomista ei ole luvattu, joten elä tänään, muistele eilistä ja unelmoi huomisesta.

8 kommenttia:

  1. sä kirjotit niin kauniisti ja niin totta <3

    VastaaPoista
  2. XDDDDDDDDDD NOI KUVAT HAHHAHAHAAA :D:D::D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mut joo, kaunista tekstiä löllöseni <3

    VastaaPoista
  3. :D:D:D:D::D:D suurin osa seiskan lopust, en kehtaa laittaa niit seiskan alusta........... ! ;) ja thänks !

    VastaaPoista